Westman refererar!

Även höstens match mot Helsingborgs FF blev en tuff uppgift för tjejerna. Spelmässigt är vi bättre men HFF krigar duktigt och man kan inte släppa på koncentrationen under matchen. Vårens drabbning slutade med förlust, men denna gången var det vi som till slut stod som segrare med knappa 2-1. Klara Einarsson blev dagens hjälte med ett frisparksmål och ett straffmål, båda i den första halvleken. Det skapades flera chanser i den andra halvleken, men det tredje målet kom aldrig som skulle gett trygghet i spelet, utan laget fick vara på tårna ändå fram till slutsignalen. Vinsten innebär att lagen håller kontakten med topptrion och nu gäller det att steppa upp inför söndagens match mot tvåan Råå som spelas i Strövelstorp, så vi kan ta chansen att jaga kvalplatsen!