Matte refererar!

Damlaget saknade ett par av de spelare som bör vara startspelare på grund av resor när påskhelgens träningsmatch mot Helsingborgs FF avverkades på hemmaplan. Men ersättarna visar verkligen att de vill slåss om platserna och matchens första tjugo minuter gjorde IFS/SGIF en bra insats, med tekniskt och fint spel ledda av Madeleine Svernedal och Maja Johnsson i mitten. Hannah Eriksson gjorde 1-0 efter en frispark, där hon slog in sin egen retur från muren. Matchen jämnade ut sig under den sista delen av andra halvlek när HFF lyfte upp spelet men fick bara till ett par mindre målchanser. I den andra halvleken blev det mycket anfall av hemmalaget och segern var aldrig hotad. Madeleine Svernedal ökade på till 2-0 och Julia Östensson avslutade ett fint anfall med att göra 3-0. Bästa insatser noterades av samtliga försvarsspelare med extra plus till Hannah Eriksson och Michelle Andersson i mittförsvaret. Nästa match spelas i Holland dit man åker på träningsläger och där man möter Boxholm.