Westman refererar!

Damlagets hemmamatch mot Röstånga blev till slut en enkel historia, men Röstånga stod upp riktigt bra under den första halvtimmen trots ett stort bollinnehav av SGIF/IFS. Det blev till slut Emma Persson, som bröt måltorkan när hon byttes in och vid första bollkontakten satte bollen i mål. Lovisa Larsson ökade på till 2-0 innan paus och nästa direkt i den andra så bröt Louise Hansen bollen och drog på ett dalande skott över Röstånga-målvakten. KLara Hammarlund satte 4-0 innan Maja Johnsson skruvade in en hörna som avslutning på målskyttet. I dag ska alla tjejer ha godkänt betyg för sina insatser som ledde till den säkra segern. Eller som Röstånga-tränaren uttryckte det "vi stod bra emot i 60 minuter med de är TUNGA att möta". Två matcher återstår av serien och det blir nog svårt att nå tredjeplatsen, men det har varit minst två riktigt tuffa motståndare i årets serie.